dijous, 7 de febrer de 2013

Notícies del nou conveniArriben bones notícies sobre el nou conveni. Confiem que el que s'està dient, tinga una formalització real. Les direccions del quatres centres de Balears han rebut des de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, la següent carta:

Benvolguts directors i directores dels centres amb el programa de Currículum Integrat adscrits al Conveni Ministeri d’Educació-British Council,


Ens dirigim a vosaltres per fer-vos partícips de les darreres notícies que hem rebut per part de na Pilar Medrano, responsable d'aquest programa en el Ministeri, sobre la situació actual del nou Conveni Ministeri d’Educació-British Council.


En aquests moments, la comissió formada per representants del Ministeri d'Educació i del British Council està treballant en la redacció del nou conveni i es preveu que la redacció definitiva del document estarà llesta per al mes d'abril 2013. Na Pilar Medrano ens ha garantit, en primer lloc, que se signarà el nou conveni i ens ha avançat la informació següent:- el British Council contempla la possibilitat d'ampliar el nombre de centres amb aquest programa
- la figura dels assessors lingüístics es mantendrà, és a dir, no serà substituïda per becaris auxiliars de conversa, doncs es constata que per a l'èxit del programa es fa necessari disposar de professors nadius titulats.


Ens alegra poder donar-vos aquestes notícies tan positives i estem molt satisfets de que les demandes per part dels diferents estaments de la comunitat educativa dels vostres centres i de la conselleria d'educació hagin estat tingudes en compte.

Com sabeu, des de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional hem estat en constant contacte amb els responsables del Ministeri per conèixer els termes en què s'estava desenvolupant la redacció del nou conveni i continuarem en contacte per poder anar-vos informant a mesura que hi hagi novetats.


Us agraïrem que n'informeu als vostres claustres i a les associacions de mares i pares dels vostres centres.La direcció general de Recursos Humans ens ha informat del vostre interès per mantenir una reunió amb la seva directora i el nostre director general. Entenem que amb la informació rebuda es donen resposta a moltes de les vostres preguntes i que per tant dita reunió pot ser postposada, sempre amb el vostre vist-i-plau.


Rebeu una molt cordial salutació,


Per a qualsevol qüestió ja sabeu on trobar-nos.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada