dilluns, 5 de novembre de 2012

El programa del British Council a Balears en perill

El conveni Ministeri d'Educació - British Council s'ha de renovar al 2013, i és per aquest motiu que les mares i pares dels centres que estan seguint el programa del "British Council" a les Balears som aquí.  Perquè hi ha perill de desaparició i/o devaluació d'un projecte que tan bons resultats ha donat.

El procés té dues parts. La primera és la signatura del conveni MEC-British Council, un conveni que ha de signar-se amb cap disminució dels seus continguts. La segona part, una vegada signat el conveni MEC-British, assegurar el compromís del Govern Balear amb la continuïtat de aquest projecte que tenen 4 centres de les Illes Balears (2 a primària i 2 a secundària).

Com a inici d'aquest blog adjuntem tres documents que donen idea de la situació actual: comunicat del British Council (juny 2012), Carta dels pares i mares dels centres IES Cap de Llevant i CEIP Sa Graduada de Maó al Conseller d'Educació del Govern Balear (juny 2012), i la resposta de la Conselleria a aquest escrit (juliol 2012).

Volem que aquest blog siga la nostra finestra reivindicativa en la defensa del Projecte British Council als centres dels nostres fills.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada